Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechci nijak polemizovat, jen mne zaujala výzdoba. Jak v USA, tak i v GB byly vyvěšeny střídavě vlajky domácí i hostů - abych použil sportovní terminologie. Nesledoval jsem podrobně jak to bylo u nás, ale ze záběrů z TV a fotek v tisku i zde na blozích jsem nabyl dojmu, že u nás byli jen hosté. Domácí byli přehlušeni nebo se vůbec neúčastnili. (?)

2 0
možnosti
Foto

Tak u nás si výzdobu objednala soukromá firma.

0 0
možnosti

Ale ať si každý protestuje dle libosti, pokud tím neporušuje zákony. Jen mě prostě štve, když veřejnoprávní TV nemá ani tu minimální slušnost ukázat, že i v daleko významnějších zemích, než je ČR, je pompéznost přijetí nejvyššího představitele Číny ještě větší než u nás. A už vůbec je nepřípustné ničit oficiálně vyvěšené vlajky cizí země, jejíž představitel přijíždí na přátelskou návštěvu.

2 0
možnosti
Foto

Vzdyt USA u Ciny je poradne zadluzena.

1 0
možnosti

... proč myslíte? Znáte poslední datal?:-)

0 0
možnosti

:-).....Výborně napsáno ! Jak by se mohl zviditelnit Kalousek, který pravděpodobně ani neví, kde Tibet leží, Kocáb, Bursík a Jau,Jau !

Upadají v zapomnění a ani Lucerna obsazená " intelektuály", neboli vrstvou nejchytřejších v čela s pí Somerovou, na tom nemůže nic změnit. "Lůza", za což je považován zbytek republiky, má také svůj rozum ! R^R^R^

3 5
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik