Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborně napsáno.

Karma R^

6 4
možnosti
JR

J75a10n 51R69á76ž

28. 3. 2016 17:39

Pro naprostou většinu obyvatel planety Země jsou lidská práva v našem pojetí, jen iluzorním pojmem. Vůbec si nedovedou představit, že by žili v systému, kde každý může do všeho kecat, kde neexistují autority, které nesou odpovědnost za vše, co se ve společenství lidí žijících na jednom území dějě, kde gauner a terorista má stejná práva jako spořádaný občan a kde flákač považuje za své právo, aby byl těmi, kdo pracují, dobře živen.

Migrantský problém , odmítám nazývat dnešní problém Evropy jako uprchlickou krizi, protože je to zkreslující a míjí se to s realitou, ukazuje Evropanům, jak je systém, který tu máme zavedený, zcela zcestný.

Systém, který demokracii postavil do rovnítka s anarchií, systém,který protěžuje lidi mající jako svůj životní program nicnedělání a parazitování na těch, komu se tento způsob života příčí, systém, který raději nepříteli ustupuje, než by s ním bojoval, systém, který rezignuje na ochranu svých hranic, systém, který sebevražedně glorifikuje ty, kteří proti jeho základům bojují a s lidských práv udělal nekritizovatelný fetiš na úrovni středověkých dogmat, nemá šanci přežít v soupeření se společenstvím lidí, kteří mají v genech expanzi, disciplínu a respektování duchovních i mocenských autorit.

Proto horování za středověký Tibet lidmi, kteří tam nikdy nebyli nebo mají o Tibetu zcela iluzorní představy, považují za stejnou kravinu, jako je propagování teze o mírumilovném Islámu, což obvykle hlásají jedni a titíž.

9 3
možnosti
Foto

V Rusku jsem nebyl, Lenina jsem neviděl, proto nemám právo soudit politiku Kremlu? Jo a Čínu jsem taky nenavštívil a ani to nemám v plánu.

3 0
možnosti

Pavle,to jako,že jsem nezažil fašismus,tak jako ho nemohu jkako odsoudit?

5 0
možnosti
TH

ne,ze nemuzete,nesmite

0 0
možnosti
Foto

K35a96r12e92l 15M84á75d28l49e

28. 3. 2016 17:06

Autonomie pod protektorstvím čínských reformních komunistů, nebo vlastní teokracie řízená gerontními lámy. Kdyby si to aktivisti mohli obojí vyzkoušet, tak by jim ta Čína asi vůbec nevadila.

6 2
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik