Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Fakta o migrantech v Německu jsou děsivá, tak jak uvádí studie zveřejněná v Die Welt od Institutu pro výzkum pracovního trhu a zaměstnanosti IAB:

Pouze pět procent migrantů má vysokoškolské vzdělání. Celých děsivých 87 % migrantů je absolutně nevzdělaných a nemá žádnou profesní kvalifikaci, či pracovní návyky.

http://bazonline.ch/schweiz/standard/Aus-Asylanten-werden-Sozialhilfefaelle/story/19937027

Zde máte přiznání švýcarské vlády o migrantech, kteří žijí v zemi 7 a více let a jsou závislí na sociálních dávkách: Eritrea 91%,Turecko 89%, Sýrie 87%, Írán 84%. Švýcaři potvrzují podezření hraničící s jistotou, že EU nezískává žádnou pracovní sílu a jen importuje příjemce sociálních dávek.

V rozhovoru s rakouským deníkem Der Standard německý ministr pro integraci Severního porýní-Westfálska Armin Laschet uvedl několik alarmujících faktů, se kterými musí Německo do budoucna počítat:

"Drtivá většina žadatelů o azyl a imigrantů je tristně nekvalifikovaná, a naopak ti nejkvalifikovanější Němci z primitizovaného Německa odcházejí. V roce 2009 se Německo totiž stalo vystěhovaleckou zemí – více obyvatel odešlo než přišlo. Vláda si začíná uvědomovat, že pokud si chce elitu udržet, musí jí k tomu vytvořit podmínky, a nikoliv proti ní preferovat nekvalifikované a neintegrující se příchozí."

Pokud vám to nestačí, najdu vám další odkazy či média, která o tom píší.

0 0
možnosti
KM

K36a85r57e87l 42M56a70s92e31k

27. 3. 2016 17:35

Prosím o zdroj vašeho tvrzení, že podle výzkumů v Německu 70% z nich nedosahuje vzděláním ani úrovně ukončené základní školy, z toho 20% příchozích je ve stadiu analfabetismu...Díky moc.

0 0
možnosti
LN

...to se nám to hoduje...když nám lidi půjčují....je ze Švejka....a filmo to připsal feldkurátovi Katzovi...tedy MiIloši Kopeckému...

0 0
možnosti
PP

Musím se omluvit, měl jsem to spojené (nevím proč) s Werichem a obzvláště vypečenými rohlíčky.

Máte samozřejmě pravdu a tato hláška je skutečně ze Švejka. Příště si to raději přehraji, než to napíši.

0 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik