Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J95a73k70u16b 58M63a52c38h

18. 3. 2016 8:35

Líp jste to nemohl popsat.R^R^. K téhle degradaci způsobené tzv. politickou korektností patří i nový slovník: rom- cikán, černoch- afroameričan a další, hrůzunahánějící výrazy pro jasné parazity- např. aktivista, zelený- ekoterorista atd. Stejně velká degradace je ve výchově dětí. Mnoho z nich ( velká část z rodin rychlozbohatlíků ) vyrůstá s pocitem" pupku světa", vyrůstá bez úcty k učitelům a jiným autoritám. Při nějakém problému to" papá" s učitelem vyřídí a učitel a škola se omluví.

Pohlavek je trestný čin, přitom je jasné,že žvanění, domlouvání a vysvětlování je hloupost a takovým " výlupkům" jen pro smích. Každá mladá generace je vzdorná a podle nich jsou většinou vlastní rodiče ti nejhorší. To není nic nového , je to jen hledání vlastní identity. Ale bez vymezení hranic se snadno dostane do extrému.

Paní Novanská napsala, že doba je hrozná. Může být jen natolik hrozná nakolik to těm šaškům nahoře dovolíme. A mně osobně vůbec nevadí, když jsem titulován jako xenofob a fašista.

3 0
možnosti
PP

Nemyslím si, že moje generace by byla v dětství méně "zlobivá". Jen poté co mě dala pohlavek učitelka a řekla to rodičům, dostal jsem "přidáno" ještě doma. Takže respekt k učitelům je u mládeže asi stejný jako respekt nás - jejich rodičů. Přiznám se, že někdy jsem měl na třídních schůzkách chuť nafackovat právě rodičům a z velké části to nebyli žádní zbohatlíci.

Různí aktivisté či neziskovky (z mého pohledu vyžírkové) jsou bohužel produktem sociálního inženýrství EU, která pečlivě nabádá k rychlému zvýšení vysokoškolsky vzdělaných lidí. VŠ dnes "produkují" ročně tisíce různých sociologů, politologů a dalších -logů, kteří jsou pro normální zaměstnání nepoužitelní. Jejich jedinou šancí je práce v neziskovkách, různých agenturách pro začleňování a dalších podobných zbytečnostech. Na to konto dnes neseženete slušného řemeslníka či středoškoláky a vysokoškoláky s technickým zaměřením. Přidejte k tomu přednášející typu Putna a průšvih je na světě.

0 0
možnosti
MN

Karma. Strašná doba. A to nikdo nevěřil, že může přijít doba, kdy budeme ohlupováni víc než za vlády KSČ.

5 0
možnosti

Kdo Vám (i nám všem) pomůže? Velký Bratr: ČT + evropští socialisté :-P

1 0
možnosti
AK

Karma, je to smutné čtení, leč pravdivé. Člověk by si měl ale držet své hodnoty a celé té hloupé propagandě se smát, tak jak jsme se smáli komunistům.

5 0
možnosti
MN

..aby nám z toho věčného smíchu nepraskla aorta.....

2 0
možnosti
  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik