Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Merkelová či Hitler, Hollande či Daladier

Takže pane Sobotko, pane Babiši, nehodláte se připojit k žalobě Slovenska. Proč? Když Nečas schválil církevní restituce proti 75%nímu NE české veřejnosti, tak jste řvali. Nyní je to stejné a stáhli jste ocasy mezi nohy.

22.9.2015 - toto datum si dobře zapamatujme. V roce 1938 to byl Hitler, Mussolini, Daladier a Chamberlein. Nyní tu máme Merkelovou, Renziho, Daladiera a Camerona. Ale scénář je stejný. Opět o nás bez nás, tehdy nám sebrali třetinu území, dnes nám sebrali celé.

A stejně jako tehdy, naši vládní činitelé se bránit nebudou. Takže nám sem šoupnou 5000 kriminálníků (protože jak jinak nazvat ilegální migranty), každý z nich má v průměru 15-20 příbuzných, kteří získají právo zažádat o pobyt a jsme na 100 000 v prvním roce. No máme se panečku na co těšit. Naši "generálové průmyslu" nemají problém nabrat 5000 do svých podniků. Proč tedy nenaberou 5000 úplně stejných "playerů" z rómských ghet?

Již dneska se potýkáme se zcela zdevastovaným pohraničím, kde se soustředila rómská komunita. Aby nám toho nebylo málo, vybudujeme gheta Arabů a Afričanů - každému doporučuji navštívit Teplice, aby viděli "tu úžasně slušnou a čistotnou pracující arabskou komunitu". A kdože nám to diktuje?

Německo, v jejím vleku se ploužící Francie, ekonomické kolonie Německa - Itálie, Španělsko a Řecko, mimo realitu žijící Švédsko, bezpohlavní Belgie, Nizozemí a Lucembursko. A že mě to nepřekvapuje - Polsko, které má "velmocenské" ambice velkého východního bratra, ale nevidí si na špičku nosu (podobně jako v roce 1938, kdy dalo přednost ambicím získat Těšínsko na úkor společné obrany proti Hitlerovi).

Nevidím žádný rozdíl mezi Putinem a Merkelovou - ekonomické vydírání, totalitní manýry a neskutečná arogance vůči sousedům. Jen jsem zvědav, jaký další požadavek Merkelová vznese. Hitler také prohlašoval, že odstoupením Sudet končí jakékoliv jeho požadavky. A co se stalo za půl roku, že?

Zlu se nemá za žádnou cenu ustupovat. A Merkelová je děsivé zlo, EU se statisíci příživníky v Bruselu či Štrasburku je děsivé zlo. Domníval jsem se, že alespoň v tomto případě se budeme jako V4 bít za svoji existenci, za své právo na život. Poláci jako obvykle zradili, Maďaři bojují, Slováci bojují a ten náš ksindl ze Strakovi akademie odhodil jakýkoliv stud, stáhl ocas mezi nohy a plazí se vstříc záhubě. Lze se jen dohadovat proč? Jasně Sobotka byl vždy bezpohlavním slizem, Babišův Agrofert pobírá plnýma hrstma evropské dotace a Dientsbier - ten by měl skončit ve vězení za vlastizradu.

Neustále zde slyšíme kecy o xenofobii, nesnášenlivosti či dokonce rasismu. Ne, žádná xenofobie, žádná nesnášenlivost a už vůbec ne rasismus. Jen touha po tom, aby každý člen této společnosti měl stejná práva ale také a to hlavně STEJNÉ POVINNOSTI!!! A to je nám politiky typu Dientsbiera upíráno. Ano, různí Dientsbierové, Kocábové či Stehlíkové - to jsou jediní a ti praví rasisté. Mě je jedno, zda je někdo červený, bílý nebo zelený, ale co mi jedno není je příživnictví, bordel, řvoucí tlupy a naprosté nerespektování práv ostatních lidí. To mi skutečně vadí.

A vzpomeňte si na rok 1929 - do té doby měla NSDAP minimální podporu a co jim nahrálo? Obrovská hospodářská krize způsobená nezodpovědným chováním amerických finančních spekulantů. Extremistickým stranám nahrávají velké krize a čím větší katastrofa, tím lépe pro ně. Protože pak lidi iracionálně velmi rádi poslouchají jednoduchá řešení. A EU (lépe řečeno Německá Unie) teď takovou katastrofu spustila.

Autor: | úterý 20.10.2015 20:45 | karma článku: 43,17 | přečteno: 2628x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

Stále ještě doznívají v médiích (bohužel nejvíce v těch veřejnoprávních) dozvuky návštěvy čínského prezidenta v ČR. Pochopitelně jak jinak v útocích na výzdobu a Zemana.

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30 | Přečteno: 773x | Diskuse| Politika

Ukrajina kontra Rusko

Velmi často se setkávám s názory na ukrajinský nacionalismus, který někteří označují za fašismus či nacismus. Pokusím se popsat některé skutečnosti, které snad alespoň částečně pomohou osvětlit nálady dodnes na Ukrajině patrné.

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54 | Přečteno: 720x | Diskuse| Politika

Proč stále dvojí metr?

Celý den dnes ze všech médií čiší zpráva, jak v Sýrii probíhají volby a jak jsou pro "západní demokracie" nepřijatelné, neboť asi 20% populace z území IS nemůže volit.

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77 | Přečteno: 1480x | Diskuse| Politika

To by nevymyslel ani Orwell

Konečně jsme viděli v přímém přenosu, kdo a proč do Evropy přichází. Díky "neziskové" cestovní kanceláři "Nadační fond generace 21".

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75 | Přečteno: 1432x | Diskuse| Politika

Teatrální divadlo kolem příjezdu prezidenta ČLR

Musím se usmívat, když vidím v TV teatrální "aktivisty" ve velmi mladém věku, kteří vlastně komunistickou diktaturu nikdy nepoznali.

28.3.2016 v 16:47 | Karma: 39,48 | Přečteno: 1502x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

  • Počet článků 58
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1213x
člověk se zájmem o historii i současnost a krásy české krajiny

Seznam rubrik